top of page
  • Facebook Social Icon
  • YouTube
  • Instagram

Op zaterdagavond 10 juni nodigen de ondernemers van Het Noordeinde Den Haag je van harte uit voor alweer de 16e editie van Het Noordeinde Nocturne Event.

Deze romantische avond begint om 17.00 uur in de Waalse Kerk waar Het Hofstad Jeugdorkest een spetterend openingsconcert uitvoert. Maar er zijn ook al optredens vanaf 16:00 uur. 

Neem tussendoor de tijd om bijvoorbeeld culinair te genieten in een van de vele restaurants op en rondom Noordeinde. Een groot aantal galeries, design en fashion stores openen tot laat hun deuren en je kunt genieten van klassieke- en jazzoptredens door onder meer gerenommeerde jazzmusici, musici uit het Het Residentie Orkest, het Koninklijk Conservatorium, jonger en ouder talent die hier prachtig in de picture komen te staan.

Vergeet vooral ook niet de beeldende kunst te ervaren van de exposities en collecties die de kunstgaleries aanbieden . Ongeveer 22.30 uur vindt het spectaculaire slotconcert plaats in de Waalse kerk. 

Het Noordeinde Nocturne Event is een  romantische avond met muziek, kunst, fashion en culinair genieten! Toegang gratis! Iedereen welkom!

Nocturne Noordeinde 10 juni.jpg
Nocturne Noordeinde Deelnemers.jpg

 

VITRINES VAN DEN HAAG  2021

Om de winkel-, galerie- en café-eigenaren ten tijde van corona te steunen heeft Strijktrio Calliope een uniek initiatief genomen. Het idee werd in samenwerking met Fonds Podiumkunsten en Stichting Podium Calliope tot stand gebracht en in 2021 als project uitgevoerd.

bottom of page